Har du noget på hjertet, så skriv et indlæg på randersidag.dk

Debat
Onsdag 14. juli 2021 kl. 17:00

Har du noget på hjertet, så skriv et indlæg på randersidag.dk

.
Har du noget på hjertet ? skriv et indlæg og få det bragt på randersidag.dk

Indlægget kan være som et læserbrev, debatindlæg, klumme eller som et synspunkt. Skriv gerne omkring 300 ord eller mere og medsend også gerne et passende billede, og vi vil på redaktionen fluks finde en spalteplads til dit indlæg.

På randersidag.dk elsker vi det lokale rundt i hele Randers kommune.

Et område der har så meget godt og positivt at byde på. Et væld af foreninger, virksomheder, ildsjæle og en natur i den absolutte top.

Men der er jo altid noget, som kan blive bedre, noget som undrer én eller oplevelser og synspunkter, som gerne vil deles med mange andre.

Har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med avisens mange, mange læsere, er det blot at gå til tasterne og sende dit indlæg.

Randersidag.dk er en upolitisk lokalavis, hvor vi forsøger at dele sol og vind lige. Vi finder også gerne plads til dig og dit indlæg. Vi opfordrer naturligvis til, at tonen og sproget holdes ordentligt både i egne indlæg og i kommentar -mulighederne på andres indlæg.

Send til redaktionen på info@randersidag.dk

Eller tip Avisen her

Har du brug for hjælp og sparring til dit indlæg er du naturligvis også meget velkommen til at skrive til os - Vi hjælper gerne med en korrektur eller med at finde et passende billede.© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.