H. M. Dronningen åbner Aarhus Festuge ved årets galla

Danmarkidag
Mandag 15. august 2022 kl. 11:00

H. M. Dronningen åbner Aarhus Festuge ved årets galla
H. M. Dronningen ankommer her til sidste års gallaforestilling. Foto: Martin Dam Kristensen


.
Af: redaktionen

H. M. Dronningen åbner Aarhus Festuge ved årets galla

Det bliver med fornem deltagelse af Aarhus Festuges protektor H. M. Dronningen, når Festugen anno 2022 åbnes med den canadiske gallaforestilling The Storyville Mosquito.

Festugen åbnes officielt af H. M. Dronningen, når hun og Festugens bestyrelsesformand, borgmester i Aarhus Kommune, Jacob Bundsgaard, holder taler for at markere begyndelsen på ti dages fejring af kulturen med en lang række vidtfavnende arrangementer fra såvel ind- som udland.

Årets gallaforestilling The Storyville Mosquito af den canadiske musiker og producer Kid Koala finder sted i Store Sal i Musikhuset Aarhus. En fortælling om at prøve lykken langt væk hjemmefra, som bliver fortalt af levende dukketeater, akkompagneret af både en strygertrio og artisten selv på et større udvalg af instrumenter samt turntables. Under forestillingen vil publikum kunne følge med i handlingen både som dukketeater og tv-produktion på en storskærm.

Yderligere en forestilling vil være tilgængelig for offentligheden senere samme aften klokken 21.00.

Ligesom de to foregående år er temaet for årets Festuge ’In it Together’, og Festugen finder sted fra den 26. august til den 4. september.
© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.