Grøn omstilling betyder navneskift for anerkendt motorvirksomhed

Erhverv
Torsdag 16. december 2021 kl. 10:00

Grøn omstilling betyder navneskift for anerkendt motorvirksomhed
Nordhavn A/S skifter navn til Nordhavn Power Solutions A/S


Af Carina Kondrup

Grøn omstilling betyder navneskift for anerkendt motorvirksomhed

Nordhavn A/S skifter navn til Nordhavn Power Solutions A/S. Navneskiftet kommer til at fremtidssikre virksomheden og styrke deres position, som en af de førende leverandører af effektive og grønne løsninger til den danske og internationale søfart og industri.

I september 2021 lancerede virksomheden Nordhavn A/S en metanolmotor til fremtidens søfart og industri. Det kickstartede en ny fase for virksomheden, der samtidig skifter navn til Nordhavn Power Solutions A/S.

Den administrerende direktør i Nordhavn Power Solutions, Søren Rasmussen, er godt tilfreds med det nye navn og timingen kunne ikke være bedre, da metanolmotorer nu er blevet en del af produktlinjen.

”Navnet passer til vores profil, og det ligger godt på tungen, så det kan ikke være bedre. Det nye navn skal være med til at fremtidssikre vores virksomhed og samtidig styrke vores position i branchen”, fortæller Søren Rasmussen og fortsætter:

”Selvom vi skifter navn til Nordhavn Power Solutions, så er virksomhedens kerne og ambitioner stadig den samme indenfor søfart og industri, men nu skal vi også være de førende indenfor de grønne løsninger.”

Virksomheden har mere end 70 års erfaring med dieselmotorer. Diesel er stadig en stor del af forretningen og kommer ikke til at forsvinde, understreger direktøren i Nordhavn Power Solutions.

”Vi kommer fortsat til at sælge og servicere dieselmotorer, da det har været en del af virksomhedens DNA og har været det siden 1950’erne. Det vil ikke være det rigtige for vores eksisterende kunder at gå helt væk fra diesel, men vi udvider produktprogrammet med en grøn gren.”

Nordhavn Power Solutions tilbyder en bred palet af ”power” løsninger til det maritime branche og industrisegmentet.
Bag Nordhavn Power Solutions A/S står den tidligere fiskeriminister Kent Kirk, der også ejer virksomhederne West-Marine A/S og Dralle A/S.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.