Grene WIS, Randers overtager ejerskabet af Group MPASIA A/S

Randers
Mandag 19. december 2022 kl. 08:00

Grene WIS, Randers overtager ejerskabet af Group MPASIA A/S

.
Med virkning fra den 01-12-2022 har Grene Wind Industry Supplies A/S Randers (Grene WIS) erhvervet en stærk spiller inden for presenninger til den globale vindmølle industri.

Som en del af vækststrategien, har Grene WIS overtaget ejerskabet af Group MPASIA A/S med brandet Global Tarps, en stærk spiller indenfor presenninger til den globale vindmølle industri, herunder til tårne og andre øvrige anvendelsesformål til beskyttelse af både on- og offshore
vindmøller.

MPASIA har et stort produkt kendskab, høj kvalitet og får produceret alle produkter på en topmoderne fabrik i Kina med 350 ansatte. MPASIA er blevet en ledende leverandør til vindmølleindustrien på globalt plan. En position som forventes yderligere styrket ved den nye sammenslutning.

Grene WIS er på en rejse mod at blive en af de førende leverandører til den voksende vind installations- og service industri, og vil med denne sammenslutning yderligere forstærke sin position.

Grene WIS vil yderligere ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet, til endnu større glæde for vores nu-værende og kommende kunder.

Med denne erhvervelse, fortsætter Grene WIS sin rejse hvor kunderne kan få endnu bedre service gennem et større udvalg af produkter og service, mere effektive processer og et styrket globalt fodaftryk.

Grene WIS har afdelinger i Danmark, Kina, Indien, Panama og en afdeling i USA er under planlægning.

Bag Grene WIS står Bagger-Sørensen Equity A/S, en dansk familieejet virksomhedsgruppe, ejet af fjerdegeneration af Bagger-Sørensen familien.

Familien har fokus på langsigtet værdiskabelse gennem stærke kunderelationer og har mere end et hundrede års succesfuld industri historie bag sig.

MPASIA fortsætter som selvstændigt selskab under Grene WIS og hovedkontoret forbliver i Kolding, Danmark.

Henning Weisz indtræder i Grene WIS`s Bestyrelse, for at bidrage til den globale vækststrategi i Grene WIS gruppen.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.