Gerningsmand til knivstikkeri udfundet

Østjyllandidag
Søndag 4. juni 2023 kl. 19:00

Gerningsmand til knivstikkeri udfundet

.
Gerningsmand til knivstikkeri udfundet

Efter intensiv efterforskning er den mulig gerningsmand til knivstikkeri anholdt.

Østjyllands Politi anholdt søndag middag en 24-årig mand, som sigtes for forsøg på manddrab begået mod en 18-årig og kvalificeret vold begået mod en 19-årig mand på Langenæs Allé i Aarhus natten til lørdag.

Han forventes fremstillet i grundlovsforhør mandag formiddag.

Politiet mistænker den anholdte for at være en af flere personer, der overfaldt de to mænd Langenæs Allé i Aarhus natten til lørdag. Den 18-årige mand var tidligere i livsfare, men er nu stabil. Den 19-årige mand pådrog sig overfladiske skader ved overfaldet.

”Det er en ganske alvorlig sag, som vi prioriterer meget højt, og vi har siden anmeldelsen efterforsket sagen intensivt. Vi fik hurtigt mistanke til den 24-årige, som vi har søgt efter flere steder, og efter at vi har haft telefonisk kontakt til ham, mødte han søndag op på politigården i Aarhus, hvor han blev anholdt, ” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby, der opfordrer eventuelle vidner til at kontakte politiet.

”Vi har talt med mange vidner, som har givet brugbare informationer, men vi hører fortsat meget gerne fra personer, som har set noget på gerningsstedet på Langenæs Allé i Aarhus C omkring midnatstid natten til lørdag, ” siger Thomas Schouby.

Det Østjyllands Politis opfattelse, at overfaldet natten til lørdag bunder i et opgør i det kriminelle miljø.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.