Fuld mand smadrede skilt ved Burger King

112
Mandag 1. marts 2021 kl. 14:00

Fuld mand smadrede skilt ved Burger King
Arkiv billedeEn borger ringede søndag kl. 11.37 til politiet, da han så en beruset mand vælte et reklameskilt til Burger King på Gl. Århusvej i Randers SV. Borgeren så, hvordan manden efterfølgende tog to kantpæle i siden af vejen op, og brugte dem til at hamre løs på skiltet, som blev ødelagt.

En patrulje i nærheden kørte til stedet, og de fandt hurtigt frem til en 40-årig mand, der virkede påvirket af alkohol. Han erkendte, at han havde ødelagt skiltet, og han blev sigtet for hærværk.

Senere på dagen, omkring kl. 15.45, var den 40-årige på spil igen. Denne gang var han gået ind på Burger King og nægtede at forlade restauranten. En patrulje kørte igen til stedet, og da manden var kraftigt påvirket af alkohol og skabte uro på stedet, besluttede betjentene at anholde ham.

I stedet for at lade sig anholde løb den 40-årige ud fra restauranten og hen over et grønt område, inden han blev indhentet og lagt i håndjern.

Under en visitation af ham fandt betjentene et knojern i hans lomme, og han blev derfor både sigtet for at flygte fra politiet og for overtrædelse af våbenloven. Da han under anholdelsen råbte adskillige skældsord mod betjentene, blev han også sigtet for at fornærme politiet.

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.