Frivilliginitiativet 2024 – deadline for at afgive din stemme er i morgen!

Randers
Tirsdag 2. april 2024 kl. 16:00

Frivilliginitiativet 2024 – deadline for at afgive din stemme er i morgen!
Venligboerne Randers - ansøgerne til Frivilliginitiativet


Så er det nu du kan stemme på dine favoritter til FRIVILLIGINITIATIVET 2024. Vi uddeler en del af overskuddet fra salg af Randerskalenderen til frivillige initiativer i Randers. Alle foreninger i Randers Kommune med et socialt sigte har haft mulighed for at søge midlerne, og nu kan du stemme på, hvem der skal vinde pengene.

Randerskalenderen er den lokale julekalender, som er fyldt med gaver fra lokale virksomheder. Det er vigtigt for Frank Secher, der står bag Randerskalenderen, at en del af overskuddet fra salg af kalenderen går til at støtte det frivillige sociale arbejde i Randers, og han uddyber:

”I år har vi i samarbejde med Frivilligværket Randers valgt at dele pengene ud blandt flere ansøgere - og det glæder jeg mig til. Vi vil gerne hjælpe med at forsøde tilværelsen for foreningernes brugere til fx oplevelser, arrangementer eller andet, som ikke lige har noget med personale og drift at gøre.”

Frivilligværket Randers koordinerer uddeling af midlerne fra Randerskalenderen til frivillige sociale initiativer. Der er 27 foreninger, der har søgt om midler fra FRIVILLIGINITIATIVET 2024, og ansøgningerne spænder vidt. Mette Sørensen, leder af Frivilligværket udtaler:

”Der er et kæmpe frivilligt engagement i Randers, og det er dejligt at se, hvor kreative foreningerne er med deres ansøgninger. Vi håber rigtig mange vil støtte op om FRIVILLIGINITIATIVET 2024 ved at stemme på deres favorit initiativer. Der er alt fra initiativer for børn og unge, aktiviteter for familier, fællesskaber for sårbare og udsatte mennesker samt aktiviteter for ældre. Der er også en social hundelegeplads og kreative fællesskaber med kunst og musik, der er med i kapløbet.”

Nu er afstemningen til FRIVILLIGINITIATIVET 2024 åben, og løber frem til den 3. april 2024. Alle kan stemme til FRIVILLIGINITIATIVET 2024 på dette link: https://frivilligvaerket.dk/nyheder/id/241

FRIVILLIGINITIATIVET 2024 bliver delvist afgjort af stemmerne fra borgere, og delvist af et dommerpanel. Panelet består Rosa Lykke Yde, formand for Socialudvalget i Randers Kommune, Frank Secher, ejer af Randerskalenderen og Eske Tøgersen, formand Frivilligværket.

Vinderne af FRIVILLIGINITIATIVET 2024 bliver offentliggjort ved et festligt arrangement på GAIA Museum den 8. april 2024.

Fakta:

• Alle foreninger i Randers Kommune med et socialt sigte har haft mulighed for at søge FRIVILLIGINITIATIVET 2024, og der er kommet 27 ansøgninger.

• Der er i alt 51.000 kr. i puljen. Foreningerne kan søge om max 15.000 kr. fra puljen.

• FRIVILLIGINITIATIVET 2024 bliver delvist afgjort af stemmerne fra borgere, og delvist af et dommerpanel. Sidste frist for at stemme er den 3. april 2024. Link til afstemning

Dommerpanelet består af:

• Rosa Lykke Yde, formand for Socialudvalget i Randers Kommune
• Frank Secher, ejer af Randerskalenderen
• Eske Tøgersen, formand Frivilligværket

Vinderne af FRIVILLIGINITIATIVET 2024 bliver offentliggjort ved et festligt arrangement den 8. april 2024. Se mere på https://frivilligvaerket.dk/aktiviteter/id/415© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.