Fremtid og fortid fredag den 13.

Randers
Fredag 27. november 2020 kl. 18:00

Fremtid og fortid fredag den 13.
Foto: Jennumparkens FritidshjemDen 13. november blev børnene i Jennumparkens fritidshjem kåret som affaldsambassadører.
De har gennem flere måneder arbejdet med affaldssortering og genbrug, og så har de også lige deltaget i plantning af ”Nordbybørnenes verdensskov” på Nordre Fælled.
Børnene er gået højt op i disse aktiviteter, så det var naturligt at tage på Naturhistorisk Museum i Aarhus, som lige nu har et tema om de 17 verdensmål.

Børnene fik et spændende oplæg, hvor der var fokus på, hvordan naturen løser problemerne med affaldssortering og genbrug.

Derefter var børnene rundt i udstillingen om de 17 verdensmål.

Her var hvert mål sat op, og alle tingene omkring målet var lavet af genbrugsmateriale – et imponerende syn til stor glæde og inspiration for både børn og voksne

En udstilling, der på det varmeste kan anbefales til folk, der arbejder med verdensmålene – men også til dem der ikke gørJ

Derefter gik turen til Den Gamle By. Her gik børnene på opdagelse i 400 års julehistorie blandt lysende lanterner og duftende æbleskiver. De nød den fine julepynt og fornemmede en ægte julestemning. De mødte datidens mennesker og hørte, hvordan de danske juletraditioner var opstået, og hvordan man har fejret jul gennem tiderne.

Det var en lang og dejlig dag med mange forskelligartede indtryk.


Foto: Jennumparkens Fritidshjem


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.