Franarret flere tusinde kroner efter tur med pirattaxa

Østjyllandidag
Søndag 21. maj 2023 kl. 15:00

Franarret flere tusinde kroner efter tur med pirattaxa

En 24-årig mand tog torsdag morgen kontakt til Østjyllands Politi for at anmelde tyveri af flere tusinde kroner.

Den 24-årige forklarede, at han torsdag efter kl. 01.00 havde taget en pirattaxa fra en adresse på Trøjborg med henblik på at blive kørt til en adresse i Aarhus N. Undervejs havde føreren af pirattaxaen og den 24-årige passager gjort et stop på en tankstation, hvor de sammen gik ind og handlede.

Da den 24-årige dagen efter kiggede efter sine værdigenstande opdagede han, at hans kort var blevet stjålet, og at der var blevet hævet og brugt flere tusinde kroner over flere forskellige omgange senere på natten.

Vi har sagt det før og siger det gerne igen: Tag aldrig en pirattaxa hjem fra byen. Der er stor risiko for, at du bliver udsat for tyveri eller sågar røveri.

Tag en rigtig taxa, brug offentlig transport eller få en ven eller et familiemedlem til at køre dig, hvis du ikke har andre muligheder for at komme hjem. En pirattaxa virker måske umiddelbart som en billig og nem løsning, men det kan vise sig at blive en rigtig dyr og træls tur.

Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og hører også gerne fra andre, der måtte have været udsat for lignende tyverier.© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.