Footballglad områdedirektør fylder rundt:

Randers
Fredag 9. september 2022 kl. 12:00

Footballglad områdedirektør fylder rundt:
Footballglad områdedirektør fylder rundt: "Jeg skal bæres ud af Sparekassen"


Af Carina Kondrup

Footballglad områdedirektør fylder rundt: "Jeg skal bæres ud af Sparekassen"

Områdedirektør for HR & Kommunikation i Sparekassen Kronjylland, Marlene Bay Møller, kan 9. september fejre 50-års fødselsdag.

Marlene er uddannet markedsføringsøkonom og kan bryste sig af en spændende karriere formet af en baggrund som organisationsudvikler i flere IT-virksomheder og senere et job som international HR-direktør i ingeniørvirksomheden Crisplant senere Beumer Group. Efter en god dialog med Sparekassedirektør Klaus Skjødt blev Marlene i januar 2014 ny HR-Direktør i Sparekassen Kronjylland, og det har hun ikke fortrudt.

Fælles værdier

Marlene Bay Møller fortæller, at hovedårsagen til at hun befinder sig godt i Sparekassen skyldes en værdimæssig overensstemmelse:

”Fordi der er et naturligt sammenfald mellem mine personlige værdier og Sparekassens måde at drive forretning på, er mit job ganske enkelt nemmere. Det er et privilegie at være en del af en kultur, hvor beslutningerne ikke blot træffes med profit for øje, men med visionen om ordentlighed og at kunne give noget tilbage til lokalsamfundet. Jeg kommer til at holde fast i rækværket og forlader ikke Sparekassen frivilligt” - fortæller Marlene Bay Møller og griner.

Hviler ikke på laurbærrene

Selvom Sparekassen i skrivende stund har eksisteret i snart 200 år, mener Marlene Bay Møller ikke, at man hviler på laurbærrene:

”Vi står på skuldrene af en flot historie, men vi er bestemt ikke gået i stå. Vi har en kultur uden spidse albuer baseret på et ønske om fortsat at udvikle Sparekassen” - forklarer Marlene Bay Møller og uddyber: ”Jeg værdsætter især, at være en del af en kultur hvor vi hjælper hinanden, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling, i et miljø uden politiske agendaer og kun et fælles mål om at skabe gode kunde- og medarbejderoplevelser.” Fortæller den erfarne områdedirektør, der kan glæde sig over, at Sparekassen Kronjylland i 2022 for tredje år i træk blev kåret som Danmarks bedste arbejdsplads af den anerkendte analysevirksomhed Great Place to Work.

Footballspiller og fritidsflorist

Privat bor Marlene i Grundfør nær Aarhus med sin mand Per. Sammen har parret to sønner på henholdsvis 19- og 27 år. Udover samvær med familie og venner bruges fritiden især på en stor passion for amerikansk fodbold. Her er Marlene aktiv i footballklubben Aarhus Tigers i Viby. Når footballstøvlerne ikke er snøret, kobles der af i haven. Her værdsætter Marlene at passe planter og blomster i familiens drivhus, som de selv har bygget af genbrugsmaterialer. Fødselsdagen markeres internt i Sparekassen og fejres derudover med fest og en weekendtur.
Områdedirektør for HR & Kommunikation i Sparekassen Kronjylland, Marlene Bay Møller, kan 9. september fejre 50-års fødselsdag.


© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.