Fodboldlinjen Randers træner med Randers FC

Randers
Søndag 11. september 2022 kl. 13:00

Fodboldlinjen Randers træner med Randers FC
Hornbæk skoles elever med Filip Bundgaard(tidligere elev på Hornbæk) og Simos Graves


Af Carina Kondrup

Fodboldlinjen Randers træner med Randers FC

Klokken er 6.15 og de første spillere på Fodboldlinjen Randers møder ind til morgentræning på Randers Frejas kunstbaner. I dag skal 150 elever fra 4 forskellige folkeskoler på linjen træne med de professionelle spillere fra Randers FC. Arrangementet er en del af det forpligtigende og gode samarbejde mellem Fodboldlinjen og Randers FC.

De 4 folkeskoler der i dag er klar er Vestervangsskolen, Hobrovejens skole, Hornbæk skole og Grønhøjskolen. Grønhøjskolen er endda draget hjemmefra kl.06.00 i bus og får efter træningen en rundvisning på Cepheus Park inden de drager retur til Øster Tørslev.

Det er Fodboldlinjen Mini, der består af drenge og piger fra 4. – 6. klasse, der har fået tilbuddet denne mandag. I et stramt program med både Future Cup, Superliga og Pokal kampe i vente er det alligevel lykkedes at få Stephen Odey, Hugo Anderson, Simon Graves, Bjørn Koplin, Lasse Berg Johnsen, Filip Bundgaard, Tosin Kehinde og Adam Anderson ud af fjerene tidligt om morgenen. De så godt nok lidt klatøjede ud, da de mødte, men de små fodboldelevers glæde og ivrighed smitter hurtigt af på spillerne, der er dygtige til at komplimentere og instruere fodboldlinjens elever.

Det er en stor oplevelse for spillerne på linjen og efter træningen er der tid til autografer og selfies med Randers FCs spillere.

Den 19. september er det fire andre skoler, der står klar kl. 6.15 til træning.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.