Fodboldkampen i morgen: Randers FCs unge samler ind til Røde Kors

Randers
Lørdag 30. september 2023 kl. 09:00

Fodboldkampen i morgen: Randers FCs unge samler ind til Røde Kors
“Tag godt imod os på søndag”, siger Monica og Sofia


Monica og Sofia på 17 år skal samle ind til Røde Kors landsindsamling den 1. oktober. Sammen med et hold af andre unge fritidsjobbere fra Randers FC, er de blevet kaldt på "arbejde" den 1. oktober. Her står de klar med indsamlingsbøsserne ved stadion inden kampen mod Silkeborg IF.

"Jeg glæder mig til at komme ud og være social og samtidig hjælpe andre mennesker" siger Monica. "Så bliver man helt glad indeni!" - Og efter indsamlingen står den da også på fodbold: "Det er helt klart et ekstra plus, at vi skal ind og se kamp sammen bagefter" fortæller Sofia med et smil.

De har begge gennemført forløbet Talents of Tomorrow, som er Randers FCs fritidsjobsindsats. Her trænes unge mennesker i at søge job og bliver klædt på til at indgå som en del af et arbejdsfællesskab.

Projektchef Eline Vemmelund Skov, Randers FC uddyber: ”Randers FC bakker i år op om Røde Kors’ landsindsamling, fordi vi gennem vores sociale indsatser hver dag ser, hvordan unge udvikler sig ved at være en del af et fællesskab. I Talents of Tomorrow, som er vores fritidsjobindsats, får de unge en hjælpende hånd på vejen mod et fritidsjob. For nogle kræver det lidt træning inden målet kan nås, og her kan landsindsamlingen bidrage. Derfor har vi samlet en flok af ”vores” unge, som den 1. oktober til kampen mellem Randers FC og Silkeborg IF vil stå foran Cepheus Park Randers med indsamlingsbøsser fra Røde Kors. Forhåbentligt vil tilskuerne tage godt imod de unge og bidrage, så vi kan sende et stort beløb videre til Røde Kors. Det er naturligt for os at afprøve nye samarbejder og tiltag, som både kan være med til at styrke vores unge, men i særdeleshed også bidrage til en større sag, og at ingen står alene.”© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.