Fodboldfeberen tog overhånd mellem Randers FC og AGF

Randers
Onsdag 31. maj 2023 kl. 16:00

Fodboldfeberen tog overhånd mellem Randers FC og AGF

Fodbold kan få de helt store følelser frem hos mange, men nogle gange kan euforien blive lidt for stor – og uanset hvor begejstret man er, så skal man overholde lovgivningen.

Tirsdag aften kl. 20.18 valgte en 23-årig AGF-fan at løbe ind over banen på stadion i Randers, midt under Superliga-kampen mellem Randers FC og AGF. Han blev hurtigt fanget af vagterne og ført ud af banen, hvor han efterfølgende modtog en sigtelse af politiet for husfredskrænkelse. Han blev desuden sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash i lommen.

Omkring kl. 21.30 fik Østjyllands Politi flere anmeldelser om en gruppe personer, der skabte uro i Aarhus midtby med høje råb og noget affyring af fyrværkeri.

Da politiet kom frem, viste det sig, at det var en gruppe fans af den tyrkiske fodboldklub Galatasaray, der netop havde vundet det tyrkiske mesterskab. Gruppen fik besked på at dæmpe sig, og fik oplyst, at de ville blive sigtet, hvis de blev set affyre fyrværkeri.

Efter lidt tid med politiets tilstedeværelse blev der ro på forsamlingen© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.