Flotte Vestdanske mesterskaber for de unge randrusianske talenter

Randers
Lørdag 10. september 2022 kl. 13:30

Flotte Vestdanske mesterskaber for de unge randrusianske talenter
Privat Foto


Af Carina Kondrup

Flotte Vestdanske mesterskaber for de unge randrusianske talenter

Der blev afviklet såvel Vestdanske årgangsmesterskaber, som vestbørnemedley mesterskaber for børnesvømmere, i samme weekend. Og Swimteam Neptun var repræsenteret begge steder.

Ved Vestbørnemedley mesterskaberne for børnesvømmere, var Laura Skjærris Lund alene afsted. Det er formentlig ved at være en af de sidste gange vi ser det. Et meget succesfuldt rekrutteringsarbejde har medført en boomende konkurrenceafdeling, og på klubbens første konkurrencehold er der ved at være rigtig mange svømmere! Men i år måtte Laura dog alene afsted, men det klarede hun til gengæld til UG. Den unge 2011’er svømmede flot hele weekenden, og tog også en anerkendende breddepokal med hjem, fra stævnet, som anerkendelse for sin flotte alsidige indsats!

Ved Vestdanske mesterskaber var Morten Holst-Jensen, Rasmus Gandrup Nejmann og Lea Skjærris Lund afsted. De tre årgangssvømmere leverede et utroligt flot stævne. Der blev svømmet mange flotte løb undervejs, og flere store personlige rekorder. Stævnet blev toppet på 3. dagen, hvor alle tre leverede en suveræn 200 individuel medley, Morten en flot 100 ryg, og SÅ satte Lea Skjærris Lund tyk streg under den imponerende udvikling, som hun har vist igennem lang tid:

Med en personlig rekord på hele 13 sekunder, efterlod hun resten af hendes heat på perronen, bragede igennem favoritfeltet og ind på en fantastisk flot 3. Plads i 200m ryg.

Lykken var selvsagt stor, både pga. den flotte medalje til Lea, men måske endnu mere pga cementeringen af det store arbejde og den flotte udvikling. En stærk indsats, der giver mod på det videre arbejde!© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.