Flere tyverier fra biler

Randers
Fredag 17. november 2023 kl. 15:00

Flere tyverier fra biler
Foto: Rigspolitiet


I løbet af det seneste døgns tid har Østjyllands Politi fået flere nye anmeldelser om tyveri fra biler – herunder særligt tyveri af sidespejle.

Tyverierne af sidespejle har fundet sted i Randers NV, og Østjyllands Politi mistænker, at der kan være tale om organiseret kriminalitet omhandlende tyveri af bildele, hvor især sidespejle stjæles med det formål at blive solgt videre.

De dyreste sidespejle kan angiveligt have en værdi af mange ti-tusinde kroner, og Østjyllands Politi efterforsker sagerne nærmere for at få identificeret gerningsmændene.

Vi opfordrer til, at man altid sørger for at parkere et sted, hvor der er lys og evt. overvågning, hvis det er muligt.

Tøm derudover også altid bilen for tasker og værdier, og vis gerne tyven, at der ikke er nogle værdier i bilen ved eksempelvis at åbne handskerummet.

Hvis man ser noget mistænkeligt som eksempelvis personer, der kigger ind i biler eller strejfer rundt omkring dyrere bilmærker, skal man ringe 114. Det samme gør sig gældende, hvis man kommer ud til sin bil og opdager, at tyven allerede har slået til og stjålet bildele eller begået tyveri af personlige ejendele.

Hvis man opdager et igangværende tyveri, hvor der er akut behov for politiet, skal man ringe 112.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.