Flere P pladser i midtbyen og Danmarksgade-kvarteret!

KV21
Tirsdag 2. november 2021 kl. 10:00

Flere P pladser i midtbyen og Danmarksgade-kvarteret!
Nick Zimmermann, Byrådskandidat ved KV21 for Dansk Folkeparti


Af Nick Zimmermann, Byrådskandidat ved KV21 for Dansk Folkeparti

Flere P pladser i midtbyen og Danmarksgade-kvarteret!

Der mangler P-pladser alt for mange steder i Randers! Eksempelvis mangler der mange i kvarteret omkring Danmarksgade, Pontoppidansgade, Søren Møllers Gade, Prins Christians Gade og Steen Blichers Gade. Jeg har selv boet i Danmarksgade i 4 år, og jeg kender desværre alt til de massive parkeringsproblemer der er i Danmarksgade-kvarteret. Desværre er der også store parkeringsproblemer mange andre steder i Randers Midtby, blandt andet i Tøjhushave-kvarteret. Jeg mener at det er dybt urimeligt, at vi i Randers Kommune tilbyder så ringe parkeringsforhold, til dem der bor i vores midtby!

Desværre mener nogle partier og lister i det nuværende byråd, at hvis de bliver ved med at give os bilister dårlige parkeringsforhold, så hopper vi nok over i offentlig transport. Men det nytter ikke noget at nogle partier og lister i byrådet har den holdning, for det er ikke en mulighed for alle os, der har brug for en bil for at hverdagen hænger sammen!

Hvis jeg bliver genvalgt til byrådet, vil jeg kæmpe for at vi får endnu flere gratis P-pladser, så der er et sted at parkere sin bil i nærheden af hvor man bor! Hvis du har parkeringsproblemer i nærheden af hvor du bor, så skriv det gerne i kommentarfeltet! Er du enig? Så håber jeg på din støtte d. 16 november!© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.