Fjordløbet: Sundhedstjek og tilskud til børn og unge

Sport
Fredag 9. august 2019 kl. 16:00

Fjordløbet: Sundhedstjek og tilskud til børn og unge

Motion og fællesskab for hele familien er i fokus til det traditionsrige cykelløb søndag den 11. august.

Derfor betaler Randers Cykelby halvdelen af billetprisen til børn og unge. Cykelbyen står også klar ved start- og målområdet med cykelaktiviteter til børn og diætister, der måler forældrenes mavefedt og muskelstyrke.

Fjordløbet skydes hvert år i gang som optakt til Randers Festuge. Som de foregående år giver Randers Cykelby tilskud til børn og unge under 16 år:

"Løbet er en festlig anledning til at rulle Randers Festuge aktivt i gang sammen med hele familien. De yngste børn og deres forældre har mulighed for at cykle en 20 kilometer lang rute, mens de lidt ældre børn kan prøve kræfter med en 35 kilometer rute," siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Mens børnene hygger sig med cykelringridning og løbecykler på Randers Cykelbys stand efter løbet, har de voksne mulighed for at hoppe på vægten og få målt, hvor gamle deres kroppe er:

"Sundhedstjekket er populært. Deltagerne plejer at stå i kø for at få målt, om de er blevet sundere, eller om de har brug for gode råd til en livsstilsændring af diætisterne," siger Birgit Berggrein.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.