Fhv. murermester Bent Damgaard Petersen fylder 70 år

Randers
Tirsdag 8. august 2023 kl. 10:00

Fhv. murermester Bent Damgaard Petersen fylder 70 år

Fhv. murermester Bent Damgaard Petersen, Boghvedevej 8, 8920 Randers NV, fylder i dag den 8. august 2023, 70 år.
Han er født i Randers og blev udlært murer hos Ingeniørfirmaet Chr. Nielsen & Søn A/S i Randers, hvor han senere fik medejerskab.

Så blev det til en periode som selvstændig murermester inden Bent Damgaard Petersen i 1999 fik ansættelse hos J & B Entreprise A/S i Åbyhøj først i Randers afdelingen og senere som murerformand for større byggeprojekter i Århus området indtil 2003.

I 2004 tog Bent springet til at blive underviser inden for murerfaget, idet han blev timelærer på Århus Tekniske Skole (senere Aarhus Tech). I den periode tog han pædagogisk grunduddannelse, der så i 2008 førte til ansættelse på Randers Tekniske Skole (nu Tradium), som faglærer, hvoraf de sidste to år som praktikkonsulent inden pensionering.

Af fritidsinteresser var det tidligere håndbold i Hornbæk Sportsforening, men nu er det naturen, der kalder med jagt og fiskeri, ligesom der i perioder har været cykling på programmet.
I vinterhalvåret gælder det broderskabet i DANSK BRODER ORDEN, hvor han har været broder i nu godt 26 år.

Bent Damgaard Petersens entusiasme for logelivet har betydet, at han af brødrene er blevet valgt til embedsposter i syv år og er nu rådmand på ottende år, ligesom formand fort It-udvalget.

Både i det civile og i logelivet er der kendetegnende for Bent Damgaard Petersen, at han sætter kvalitet i højsædet, ligesom han viser håndværksmæssig stolthed over løste opgaver.

Bent Damgaard Petersen havde den store sorg i 2012 at miste sin hustru gennem 36 år Jytte Stensgaard Petersen. Fra ægteskabet er der sønnerne Nicolai og Jonas, svigerbørn og tre børnebørn.- Et stort tillykke med den store dag skal også lyde her fra Fjordavisen!
Fhv. murermester Bent Damgaard Petersen. Fotograf: Arne Erikslev


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.