Fem gange fællessang med Korby Randers

Randers
Mandag 22. februar 2021 kl. 14:55

Fem gange fællessang med Korby Randers
Arkiv foto Korby Randers


.
Vi kan ikke være fysisk sammen, og derfor bidrager Korby Randers nu til online fællesskaber med fem gange fællessang fra 1.-5. marts.

De mange optagelser af sange og kor foregår 16. februar fra kl. 10 i Sct. Mortens Hus. Pressen er velkommen.

Som led i at en række kulturinstitutioner og foreninger sammen med Randers Kommune arrangerer en række online begivenheder for at fremme fællesskabet, vil Korby Randers tibyde fem gange online fællessang fra 1.-5. marts 2021 kl. 16.30. Her kan alle blot gå ind på link og være med.

Og til online fællessang er det nødvendigt at have et kor, at synge sammen med. Derfor laver Korby Randers i morgen tirsdag 16. februar en lang række optagelser med kormedlemmer fra Korby Randers.

"At synge sammen er en helt særlig oplevelse. Vi forventer ikke, at det er muligt at mødes mange i starten af marts, og derfor vil vi gerne tilbyde online fællessang til alle, som har lyst Det bliver sjovt, i fællesskab og en kæmpe opgave som vi gerne påtager os," fortæller Peter Sabroe, koordinator på fællessang og bestyrelsesmedlem i Korby Randers.

Tirsdag 16. februar bliver en intens optage-dag af sange som Godmorgen lille land, Den blå anemone, Lyse nætter, Åbent landskab. I alt er der 35 sange på programmet.

For at leve op til corona-restriktionerne medvirker der fem personer til hver optagelse, som er korister, akkompagnatører, en filmmand og en koordinator. Og alt styres efter en præcis tidsplan.

Se mere om Korby Randers her



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.