Fandt sine stjålne golfkøller til salg på Den Blå Avis

Randers
Fredag 15. januar 2021 kl. 08:00

Fandt sine stjålne golfkøller til salg på Den Blå Avis
Arkiv billede


.
Onsdag kl. 21.44 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en 40-årig mand fra Mørke, der oplyste, at han havde fundet sine golfkøller på Den Blå Avis.

Golfkøllerne var blevet stjålet under et indbrud den 3. december 2020, og nu var de altså sat til salg.

Manden kunne genkende sine golfkøller ud fra nogle særlige kendetegn, og han havde selv taget kontakt til sælgeren, og havde også fundet frem til hvor hun boede. Det viste sig, at manden vidste hvem kvinden var, hvilket han også havde konfronteret hende med, ligesom han havde oplyst hende om, at han havde meldt hende til politiet.

Sent onsdag aften kørte en patrulje ud til den adresse, som den 40-årige mand oplyste tilhørte den kvindelige sælger. Det var dog en anden beboer og ikke kvinden selv, der befandt sig på adressen. Betjentene ransagede boligen, men fandt ikke de stjålne golfkøller.

Efterfølgende fik betjentene telefonisk kontakt til sælgeren, en 32-årig kvinde, der blev oplyst om, at hun var sigtet for hæleri ved at have været i besiddelse af nogle stjålne golfkøller. Kvinden nægtede dog at have været i besiddelse af nogen golfkøller, og forklarede det med, at hendes identitet var blevet misbrugt til at oprette en annonce på DBA.
© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.