Falske håndværkere på spil

Østjyllandidag
Fredag 7. februar 2020 kl. 14:00

Falske håndværkere på spil

Torsdag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 70-årig mand fra Viby, der havde haft besøg af nogle ganske ubehagelige håndværkere. To ukendte mænd havde onsdag ved 14-tiden banket på hos manden, der bor på Vårkjærvej i Viby, og på gebrokkent engelsk tilbudt at skifte hans tagren-der, som de påstod var defekte. Mændene var meget vedholdende og manipulerende, og til sidst accepterede manden tilbuddet, der lød på 700 kroner.

”Håndværkerne” begyndte med det samme at rive tagrenderne ned. Kort efter kom der yderligere 6-8 personer, der også virkede truende over for den 70-årige mand, og pludselig meddelte ham, at prisen nu var steget til 18.000 kroner. Den ældre mand hævede kontanter til ”håndværkerne” og gav dem den betaling, som de krævede.

Den ældre mand lagde mærke til, at de to mænd, der først var kommet til stedet, var ankommet i to lyse varebiler med polske nummerplader. Han så ikke hvilken bil de resterende mænd var ankommet i.

Østjyllands Politi advarer imod, at man indgå aftaler med personer, der uanmeldt tropper op på ens dørtrin. Politiet har tidligere set eksempler på denne fremgangsmåde, og det ender som regel ud i, at arbejdet enten ikke bliver udført, bliver udført dårligt eller bliver meget dyrere, end først aftalt. Hvis man indgår en aftale så sørg altid få at få lavet en underskrevet kontrakt, hvor arbejdets omfang og pris tydeligt fremgår.© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.