Færdselsuheld med ildebefindende og fatal udgang

Østjyllandidag
Lørdag 20. maj 2023 kl. 06:00

Færdselsuheld med ildebefindende og fatal udgang

Torsdag eftermiddag kl. 17.18 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld i krydset ved Knudrisgade og Nørreport i Aarhus C.

En 74-årig kvindelig bilist havde angiveligt fået et ildebefinde og været bevidstløs bag rattet, da hendes bil var fortsat over for rødt lys i krydset for først at påkøre en varevogn og efterfølgende at køre ad Nørregade og ind i en mur på en bygning, hvor bilen standsede.

Den 74-årige kvinde modtog efterfølgende førstehjælp af ambulancefolk på stedet, men hun blev kort tid efter erklæret død af en læge som følge af sit ildebefindende kort forinden. Ingen øvrige personer kom til skade i forbindelse med færdselsuheldet. Der skete mindre materielle skader i forbindelse med episoden. De pårørende til den afdøde kvinde er underrettet.

Hvis man har overværet episoden og måtte have brug for nogle at tale med om det, kan man ringe til Offerrådgivningen og få en snak med en professionel rådgiver på telefonnummer 116 006. Tilbuddet er gratis og uforpligtende, og det er muligt at være anonym, hvis man ønsker det.

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.