Fårup Ældrecenter slår dørene op for en købmandsbutik

Fårup
Mandag 16. maj 2022 kl. 10:30

Fårup Ældrecenter slår dørene op for en købmandsbutik
Den lokale Spar-købmand kiggede forbi til åbningen af "filialen" på Fårup Ældrecenter. Med sig havde han en fornem indflyttergave i form af 25.000 kroner til de frivillige "krager".


Af Carina Kondrup

Fårup Ældrecenter slår dørene op for en købmandsbutik

Fårup Ældrecenter slog i sidste uge dørene op for en købmandsbutik på ældrecentrets førstesal. Formålet er at gøre indkøb til en ud-af-lejligheden oplevelse for centrets beboere.

"Den Lille Butik, som købmandsbutikken hedder, erstatter den købmandsvogn, der hidtil er blevet kørt rundt til beboerne. I stedet er det meningen, at beboerne skal have den oplevelse, det er at komme ud og handle. Det vil være med til at styrke beboernes livskvalitet," fortæller centerleder Carsten Meldgaard.

Carsten Meldgaard tilføjer, at det er planen, at der overfor købmandsforretningen også vil blive indrettet en frisørsalon og en klinik for fodterapi, så beboerne får endnu et par tilbud, som foregår udenfor boligen.

Den Lille Butik vil være åben to timer tirsdag formiddag og en time fredag middag, hvor butikken vil blive bestyret af Ingelise Andersen fra den frivillige forening Kragerne.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.