Erhverv Randers vil hjælpe dig med i 2021

Randers
Tirsdag 12. januar 2021 kl. 09:00

Erhverv Randers vil hjælpe dig med i 2021

GODT NYTÅR FRA ERHVERV RANDERS
.
Af: Direktør, Jens Kristensen

Jeg vil gerne på vegne af os alle hos Erhverv Randers ønske dig og din virksomhed et godt nytår.

2020 har i sandhed været et specielt år. Et år man på den ene side godt ville have været foruden.

Men omvendt har året jo også givet anledning til eftertænksomhed og gjort os opmærksomme på, hvad der betyder noget for os.

Noget jeg tænker mange af os har haft brug for i en ellers travl hverdag. Og hvem ved: måske viser det sig i sidste ende, at der trods alt kommer noget godt ud af en så ekstrem sundhedskrise?

Mange planer

Da vi startede 2020 i Erhverv Randers, havde vi mange planer for aktiviteter i det nye år. Som for så mange andre blev de planer ikke til noget. I stedet kom det til at handle om bl.a. hjælpepakker, og hvad man som virksomhed gør, når ens forretningsgrundlag fra den ene dag til den anden pludselig er i fare. Læren for os her i Erhverv Randers har været, at det samarbejde vi har med Randers Kommune og de lokale uddannelsesinstitutioner, har skabt et godt og effektivt beredskab, der står klar til at hjælpe virksomheder.

Men endnu vigtigere har 2020 vist, hvor handlekraftige og omstillingsparate vores virksomheder er, når de bliver udsat for ekstreme situationer. Det har været opløftende og imponerende at erfare.

Lys forude

Med vaccinen er der lys forude, så jeg er optimistisk. Også selv om det lige nu, kan være lidt svært at vurdere, hvor længe der går, inden vi er ude af den mørke tunnel. Men tiden er inde til nu, at virksomhederne gentænker deres forretning og får afdækket og implementeret deres nye vækstmotor samtidig med, at de holder fast i den del af forretningen, der stadig virker.

Det vil medvirke til, at de kommer styrket ud på den anden side af COVID-19.

Dette kan Erhverv Randers hjælpe dig med i 2021, så derfor vil jeg gerne opfordre dig til at kontakte os, så vi kan få en snak om, hvordan vi sammen med vores mange samarbejdspartnere bedst hjælper dig videre.

Endnu en gang godt nytår. Vi håber det bliver et lærerigt, inspirerende og godt 2021 for dig og din virksomhed.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.