Er der styr på de børnefaglige undersøgelser?

Onsdag 30. maj 2018 kl. 17:37

Er der styr på de børnefaglige undersøgelser?
Frida Valbjørn Christensen, byrådsmedlem for Enhedslisten. Foto: Kurt Helge
Enhedslistens byrådsmedlem, Frida Valbjørn Christensen, vil have styr på børnefaglige undersøgelser i Randers Kommune. Hun ønsker at få svar på og omkring bl.a. manglende undersøgelser.

Frida Valbjørn Christensen tager dette udgangspunkt:

På byrådsmødet 26. februar 2018 punkt 122 fremgik det af forvaltningens svar til et byrådsmedlems skriftligt stillede spørgsmål, at der i integrationsafdelingen ikke var afholdt de pligtige §50 undersøgelser (§ 50 undersøgelser, kaldes også børnefaglige undersøgelser – og laves b.la. Hvis der skal afdækkes om et barn har brug for særlig støtte, red.) i nogen af de syv sager, hvor der ydes en indsats efter serviceloven.

'På byrådsmødet 14. maj 2018 punkt 268 stemmer borgmesteren som del af et flertal imod, at borgmesteren / forvaltningen vedligeholder en åben oversigt over de af forvaltningen / borgmesteren kendte områder / sager, hvor Randers Kommune ikke lever op til lovgivning bredt forstået inklusive vejledninger for området,' påpeger byrådsmedlemmet.

Enhedslisten mener, at love, regler og god forvaltningsskik kan være misligholdt.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


§ 50 undersøgelser, kaldes også børnefaglige undersøgelser – og laves b.la. Hvis der skal afdækkes om et barn har brug for særlig støtte
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.