EM Speedway i Randers

Randers Opland S
Tirsdag 2. august 2022 kl. 08:00

EM Speedway i Randers

Af Carina Kondrup

EM Speedway i Randers

Nogle af Europas bedste ungdomskører indtager banen i Fladbro i weekenden 6.-7. august 2022.

Kronjyllands Speedway Club er første weekend i august vært for henholdsvis EUROPEAN 250cc Pairs SPEEDWAY CUP Final 3 og European 85cc Youth Speedway Racing. Lørdag er der konkurrence på de store maskiner, som man kender fra de internationale mesterskaber, der vises på tv. Mens det søndag er på nogle lidt mindre maskiner - uden det dog bliver mindre underholdende af den grund.

Ungdomskørerne er i aldersgruppen 14-16 år. Her inklusiv den lokale Mikkel Andersen, der skal være kaptajn for det danske hold. Mikkel er i øvrigt lige blevet Europamester i en helt tredje klasse og vender med guldet hjem til klubben i Randers for at hjælpe nogle af de danske drenge.

En billet til banen i Fladbro koster 50 kroner. Der er præsentation af kørerne med efterfølgende finaler Kl. 13 - både lørdag og søndag. Om formiddagen fra kl. 10 kan man se kørerne træne.

Kronjyllands Speedway Club og Randers kommer med de to mesterskaber igen på Europakortet.

"Vi er stolte af, at være værter og dermed give alle den bedste sportslige oplevelse", siger formand for klubben i Randers, Keld Hagen.

Speedwaybanen finder du på Randersvej 94, Fladbro, 8870 Langå.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.