Elro dage-2022: Gratis koncert med Ida Gard på Davinci i Hadsund

Randers Opland N
Torsdag 8. september 2022 kl. 16:00

Elro dage-2022: Gratis koncert med Ida Gard på Davinci i Hadsund
Foto: Ida Gard


Af Klaus Hansen

Elro dage-2022: Gratis koncert med Ida Gard på Davinci i Hadsund

Fredag den 9. september kl. 19.00 til 21.00 byder Hadsund Håndværker og Borgerforening til gratis koncert med Ida Gard.

Ida Gard har siden hun vandt karrierekanonen i 2008 og albumdebuterede i 2011 slået fast, at hun mestrer både de catchy melodier og de skarpe poetiske fortællinger.
Idas sange sætter igen en Gard'sk tone i den tid vi bevæger os i.

De seneste år, har for mig været fyldt af nye valg og beslutninger, som har føltes meget som at starte forfra. Jeg tror, det er vigtigt, for at kunne flytte sig, at man først tør åbne øjnene og se, hvor man rent faktisk befinder sig. Det er rigtig svært at ændre en virkelighed, man ikke vil erkende eller indrømme eksisterer. Og det gælder både i det store og det knap så store billede. Hele verden er i bevægelse mod nye forståelser, og jeg synes, man skylder at være åben og nysgerrig og acceptere måske at blive klogere, fortæller Ida.

Både i tekst og musik kommer Ida's musik med et stærkt anslag og en tydelig markering af hendes unikke plads i musiklandskabet.

Fredag den 9. september kl. 19.00 til 21.00 kan hun opleves i Hadsund.

En donation fra ELRO-fonden gør, at koncerten kan afholdes uden entre-billet. Der venter altså alle en gratis musikoplevelse af de helt store på Davinci i Hadsund, fortæller Leif Ringkær fra Hadsund Håndværker og Borgerforening.© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.