Efter bevidst påkørsel i Viby: 24-årig mand anholdt

Østjyllandidag
Lørdag 26. september 2020 kl. 10:17

Efter bevidst påkørsel i Viby: 24-årig mand anholdt

.
En 24-årig mand blev fredag anholdt og sigtet for forsøg på grov vold, ulovlig våbenbesiddelse og vold efter et overfald på en tankstation på Ormslevvej i Viby den 7. september 2020.

Han fremstilles lørdag kl. 10.00 i et grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Ved episoden i Viby blev en påkørt efter der havde været tumult mellem flere mænd på tankstationen. Den 24-årige sigtes for på tankstationen at have anvendt en peberspray mod to personer og slået en 28-årig mands hoved ind i en mur.

Målrettet indsats mod bander
Det er politiets vurdering, at de involverede har relationer til bandemiljøet.

”Vores vurdering er, at episoden i Viby var med til at starte den bandekonflikt som aktuelt verserer mellem to grupperinger i Aarhus. Vi fortsætter vores målrettede indsats mod de bandekriminelle og forventer flere anholdelser i takt med, at efterforskningerne skrider frem” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

Det var den 7. september omkring kl. 14.00, at Østjyllands Politi fik en række anmeldelser fra vidner, der havde set påkørslen på Viby Ringvej. Flere patruljer kørte til stedet, men det lykkedes ikke i første omgang at pågribe gerningsmænd til episoden. Den efterfølgende efterforskning ledte på sporet af den 24-årige, der er den første, der er anholdt til sagen.

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen.
© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.