Dobbelt op på guitar-helte hos Bluesnight Randers

Randers
Onsdag 20. september 2023 kl. 10:00

Dobbelt op på guitar-helte hos Bluesnight Randers
Bluesnight Randers


Det er to af de mest kendte og to af de allerbedste guitarister, som indleder Bluesnights efterårsprogram den 22. september. Ole Frimer har igen taget initiativ til at optræde med en guitarist, som han nærer stor beundring for, men som han aldrig tidligere har spillet med i samme band. Det sker så nu: Knud Møller på guitar, Jesper Bylling på bas, Claus Daugaard på trommer og så chefen selv, Ole Frimer med guitar og vokal.
Knud Møller blev allerede i 2008 kåret som Danmarks bedste guitarist, og han har ikke sluppet eliten af guitarister siden. Mest kendt rent folkeligt er Møller uden tvivl for sin optræden med Johnny Madsen, hvor han medvirker til at løfte musikken til vidunderlige højder med sit sublime guitarspil. Han har også med mellemrum brilleret for Poul Krebs, Allan Olsen, Peter Belli og mange andre, En stor følgerskare har Knud Møller desuden, når han primært på folkscenerne optræder sammen med hollandske Hans Theessink, som han har gjort det så smukt i næsten 20 år.

Ole Frimer selv er nok den fremmeste, mest modige og genremæssigt mest grænsesøgende jyske bluesguitarist. Der er rigtig stor variation i hans musikalske linie, som er blues i alle afskygninger inspireret fra flere verdensdele. Frimer er en hyppig gæst hos Bluesnight Randers, og uanset hvad han har stillet op med, så har hans koncerter føltes som en ny og stor oplevelse hver eneste gang.

Sådan bliver det også 22. september, hvor Knud Møller er med til at supplere den frimerske trio og udfordre sin guitarkollega udi samspil, medspil og modspil. Det kan kun blive en spændende oplevelse at se og høre, hvad de to finder på i hinandens selskab.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.