Diplomer til ambassadører

Tirsdag 8. maj 2018 kl. 11:13

Diplomer til ambassadører

Diplomer til ambassadører
Karen Lagoni fra Randers Byråd (med ryggen til) overrækker diplom til naturambassadør Anne Marie Svendsen.
På Skovens Dag søndag 6. maj fik Randers’ første frivillige hold af naturambassadører overrakt kursusbeviser for gennemførelse af naturambassadør-uddannelsen.

Overrækkelsen blev ledsaget af en tale med mange anerkendende ord fra byrådsmedlem Karen Lagoni (S), som også fremhævede behovet for øget biodiversitet i Randers kommune.

Kort tid efter var 5 naturambassadører i fuld gang med en interaktiv troldefortælling for børn på naturområdet Nordre Fælled.

Det er Nordre Fælleds Venner som er initiativtager til uddannelsen, hvor kursusprogrammet er udarbejdet i samarbejde med Randers Naturcenter, Randers Regnskov og Bysekretariatet (det boligsociale team).

Projektet har modtaget økonomisk støtte fra Friluftsrådet. Der er uddannet i alt 10 naturambassadører.

STORT BILLEDE: Fra venstre underviser Ole Bach fra Randers Regnskov, Karen Lagoni fra Randers Byråd, naturambassadører Anna Marie Svendsen, Michael Andreasen, Anne Andreasen, Caleb McCollough, Kent Pedersen og Monica Lykke Alfang. Bagved med kasket Eske Thøgersen, formand for Nordre Fælleds Venner. Der var 4 naturambassadører som var forhindret i at møde op.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.