Den MEGET usynlige (brune) ring

Debat
Onsdag 15. december 2021 kl. 13:00

Den MEGET usynlige (brune) ring
Louise Brown, Debattør


Af Louise Brown, Debattør

Det er, blandt mange andre ting, et interessant antropologisk studie. Endnu en virusvariant, der lader til at brede sig; politikere, der mener lige præcis det, de har råd til at mene. Og ikke en my mere. Inden valget var alle enige om, at Bjarne Overmarks angreb på en embedsmand var utilstedelig. At ingen skal chikaneres!

Ja, Borgmesteren sagde endda på tv, at man ville slå ring om medarbejderne og beskytte dem mod den slags – og klart, det så da også godt ud, dér fem minutter i valg. Alt andet havde jo også været vanskeligt at forklare, eller i hvert fald irriterende. 30 ud af 31 mente det. I hvert fald lige på det tidspunkt.

Her bagefter kunne det godt se ud som om, at frygten for en beef med Bjarne Overmark i de næste fire år har fået den principfaste ring til at trille slingrende ned ad Vestergade. Men nu er valget jo også overstået, og der er alligevel længe til næste. Kun 16 ud af 31 mener åbenbart, at den imaginære ring skulle materialisere sig i en egentlig konsekvens. Så det var måske bare varm luft, der kom ud af den ring?

På mandag skal retten tage stilling til om, Bjarne Overmark har brudt sin tavshedspligt ift. oplysninger om nogle sagesløse borgere. Det her er præcis det samme, her handler det bare om en ansat. Noget tyder på at Bjarne Overmark simpelthen ikke har respekt for sine medmennesker eller for den magt han er blevet givet som folkevalgt. Om de 15, der ikke stemte for en politianmeldelse bare synes, at det er superduper, at man opfører sig sådan, eller om de måske er bange for at blive den næste i rækken, tør jeg ikke spå om. Begge dele stinker.© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.