Debat om de arbejdende fattige i Europa på Political Festival of Europe

Randers Opland N
Tirsdag 19. juli 2022 kl. 17:00

Debat om de arbejdende fattige i Europa på Political Festival of Europe
Medlem af Europa-Parlamentets MEP Marianne Vind fra Gruppen for Den Progressive Alliance af Socialister og Demokrater. Foto: Privat


Af Klaus Hansen

Medlem af Europa-Parlamentets MEP Marianne Vind fra Gruppen for Den Progressive Alliance af Socialister og Demokrater (S&D) arrangerer en debat om de arbejdende fattige i Europa på Political Festival of Europe

Political Festival of Europe afholdes for første gang fra 25. til 28. august 2022 i Mariager, Norddanmark. Festivalen er en paneuropæisk demokratifestival, der har til formål at styrke den demokratiske samtale om de mest presserende emner i Europa og samtidig tilbyde en autentisk oplevelse af europæisk musik, mad og kunst.

Politikere, organisationer og virksomheder har mulighed for at arrangere deres eget arrangement på Political Festival of Europe. Blandt dem, der har taget initiativet, er MEP Marianne Vind fra Danmark, som arrangerer en debat om de arbejdende fattige i Europa.

- Det er skandaløst, at et fuldtidsjob ikke længere er nok til, at man kan betale huslejen, sætte mad på bordet og betale elregningerne. Et stigende antal europæiske arbejdstagere står over for disse udfordringer hver dag, siger Marianne Vind.

Der er allerede talrige debatter om programmet omkring arbejdsmarkedet og uligheder i Europa. Jan Bertelsen, administrerende direktør for Political Festival of Europe, er taknemmelig for proaktiviteten til at holde diskussioner om disse vigtige emner i samvær.

- Vores mission på Political Festival of Europe er at åbne diskussionen for alle og for at alle kan deltage aktivt. Fattigdom, ulighed og arbejdsmarkedsspørgsmål påvirker mange på forskellige måder, og vi er glade for, at vi kan tilbyde en platform, der kan fremhæve disse diskussioner,” tilføjer Jan Bertelsen.

Political Festival of Europe hilser de mange MEP'er fra S&D's proaktive indsats velkommen til at være med til at forme festivalens dagsorden.

Political Festival of Europe er en årlig demokratifestival, der fungerer som en platform for demokratisk dialog om de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. På siden af ​​politiske begivenheder er festivalen også et sted for festligheder, der hylder Europas rige og mangfoldige kultur og arv.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.