Dansk mesterskab til Erik Meldgaard

Randers
Mandag 5. juli 2021 kl. 11:00

Dansk mesterskab til Erik Meldgaard
Erik Meldgaard ses i midten som sejrherre.


.
At Erik Meldgaard fra Randers Minigolf Klub er Danmarks bedste veteran i sporten er nu slået fast med syvtommersøm.

10 år i træk har han vundet DM i minigolf på de såkaldte store baner, og for tiende gang ud af elleve vandt han i weekenden det danske mester-skab på eternitbanerne i Brøndby. Kun i 2020 måtte han nøjes med 2. pladsen.

Den 72 årige veteran brugte 231 slag til at gennemføre 8 runder på de spritnye baner malet i Brøndbys farver, blå og gul.

Træningen op til stævnet var præget af regnvejr, og i følge Erik Meldgaard selv blev det blandt andet derfor lidt af en jojoturnering.

Således lagde han ud med at bruge hele 37 slag i første runde om lørdagen og var bagud med 5 slag til den førende spiller, men allerede i anden runde spillede han op til sit bedste og nøjedes her med 23 slag.

Erik Meldgaard fortsatte det lidt ustabile spil, men i slutstillingen var han alligevel 10 slag foran nummer 2, Hans - Henrik Nielsen, Taastrup, der sluttede på 241 slag.

Randers Minigolf Klub var repræsenteret ved yderligere en spiller i veteranklassen, nemlig Per Dideriksen, der sluttede som nummer 7 med 273 slag.
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.