Cykelhold i Udvikling, Miljø & Teknik vinder cykelkonkurrence

Randers
Tirsdag 14. juni 2022 kl. 17:00

Cykelhold i Udvikling, Miljø & Teknik vinder cykelkonkurrence
Vi Cykler Til Arbejde vindere 2022


Af Carina Kondrup

Cykelhold i Udvikling, Miljø & Teknik vinder cykelkonkurrence

Femten medarbejdere fra Randers Kommunes Udvikling, Miljø & Teknik cyklede sig i maj måned til Randers Cykelbys førstepræmie i kampagnen Vi Cykler Til Arbejde. Andenpladsen i konkurrencen gik til Grenåholdet fra Randers Social- og Sundhedsskole, mens Knoglediligencen fra Ortopædkirurgisk Klinik på Regionshospitalet Randers satte sig på tredjepladsen.

I maj måned trodsede tusindvis af ansatte på virksomheder landet over både regn, vind og kolde morgener. De sprang i cykelsadlen sammen med deres kolleger og deltog i kampagnen Vi Cykler Til Arbejde. Lokalt i Randers kommune var et hold i Udvikling, Miljø & Teknik meget flittige til at tage cyklen på arbejde.

Hele 13 arbejdsdage i gennemsnit blev cyklen benyttet af de 15 medarbejdere, som deltog i Vi Cykler Til Arbejde, og de kan nu alle glæde sig over at være blevet lokale vindere af kampagnen med dertil hørende førstepræmie i form af gavekort til en kulturoplevelse på Værket.

"De fleste af os har et stillesiddende arbejde, så cykelkampagnen har været en nem måde at få bevægelse og energi ind i hverdagen," siger Birgit Berggrein, som er holdkaptajn for vinderholdet.

I kampagneperioden kørte holdet omveje, i regnvejr og hentede en kollega om morgenen. For at komme med på holdet købte en holdkammerat sin egen elcykel. Flere på holdet kørte mere end 25 kilometer.

Vinderholdet cyklede i gennemsnit til arbejde 13,07 dage, mens snittet for kommunen som helhed var 11,58 dage. På landsplan cyklede kampagnedeltagerne til arbejde 11,5 dage i snit. Vinderholdets cykeldistance var i gennemsnit 138,52 km pr. deltager, svarende til godt 10 km pr. deltager pr. cykeldag.

Fakta

Randers Cykelby bakker op om cykelkampagnen Vi Cykler Til Arbejde med lokale præmier. Cyklistforbundet trækker lod blandt de lokale deltagere og finder vinderne til præmierne. Førstepræmien er en kulturoplevelse til Værket i Randers. Andenpræmien og tredjepræmien er henholdsvis gavekort til en restaurantoplevelse og biografbilletter. Vinderne er adviseret om, at de på et senere tidspunkt vil modtage deres præmier.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.