Christian Boldsen stiller op for Konservative til kommunalvalget.

KV21
Torsdag 4. marts 2021 kl. 17:23

Christian Boldsen stiller op for Konservative til kommunalvalget.

.
Pressemeddelelse fra Det Konservative Folkeparti i Randers

Christian Boldsen har nu gjort sin stilling op rent politisk og valgt, at blive medlem af Konservative.

Han har ligeledes takket ja til at stille op for Konservative til kommunalvalget 2021.

Christian Boldsen har tidligere været byrådsmedlem for Venstre hvor han i nuværende periode har været 1. suppleant.

"Årsagen til, at jeg har meldt mig ud af Venstre er bl.a. den meget omtalte lækagesag hvor flertallet af Venstres og Socialdemokratiets byrådsmedlemmer stemte imod en anmeldelse til politiet – i en sag hvor den skyldige kan idømmes op til 2 års fængsel.

Trods flere forsøg har jeg endnu ikke fået en forklaring på, hvorfor man ønskede at dække over denne sag", siger Christian Boldsen og forsætter:

"Ud over det politiske passer de konservatives ordentlighed mig godt".

"En anden ting, der har tricket mig er Venstres (og i øvrigt også S, DF m.fl.) passivitet overfor Verdos bestyrelses ageren over for forbrugerne heri blandt Randers kommune som den største.

Opkrævning af for høje priser til at inddække underskud i andre Verdo-selskaber. Dette har været og er helt uacceptabelt. Her har jeg gennem længere tid været i kontakt med ”gravergruppen”.

"Manglende opbakning til læge Jørgen Winthers kamp for kræftpatienter i Silkeborg og Randers ærgrer mig også" siger Christian Boldsen.

"På landsplan har den interne magtkamp i Venstre heller ikke været et kønt syn at se på og jeg kunne godt have tænkt mig, at Venstre havde været med i politiforliget."

Formand – Bo Vestergaard Hansen – er glad for at Christian Boldsen opstiller for Konservative. "Christian er en retskaffen person og taler derfor lige ind i Konservatives DNA.

Han er en erfaren politiker med mere end 25 år i lokalpolitik.

Konservative stiller altid med et mangfoldigt kandidathold og Christian vil med sin baggrund og forankring i særligt landdistrikterne være en gevinst, som en af de erfarne, der kan supplere de yngre".

”Til det kommende kommunalvalg får vi Konservative i Randers formentlig nogle flere mandatar.

Vi er lykkedes med at få gennemført en del borgerlig politik i et ellers rødt byrådsflertal, og vi har opført os ordentligt over for vælgerne i kommunen. Den slags tilgodeses ved et valg.

Dertil kommer at Konservative med Søren Pape i spidsen gør det rigtigt godt landspolitisk. Med Chr. Boldsen på opstillingslisten har vi fået endnu en god kandidat, der vil gøre sit til at vi får flere mandater og få flere gode Konservative mærkesager gennemført.

Sagerne som ligger Christian Boldsens hjerte nær er bl.a.

landdistriktspolitikken – her har Konservative kæmpet for Havndal Skoles overlevelse samt omdannelsen af Aldershvile til et sundhedshus.

Erhvervspolitik, Socialpolitik, Veteraner, Børn- og skolepolitik samt infrastruktur er også nogle af Christians mærkesager, som han vil kæmpe for, hvis han bliver valgt til Randers Byråd.

Bo Vestergaard
Formand
Tlf: 30659477

Daniel Madié
Spidskandidat
Tlf: 30345033

Christian Boldsen
Byrådskandidat
Tlf: 30290683
© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.