Bus involveret i færdselsuheld - tre personer kørt til kontrol på hospitalet

Østjyllandidag
Torsdag 11. april 2024 kl. 15:00

Bus involveret i færdselsuheld - tre personer kørt til kontrol på hospitalet

Onsdag morgen kl. 09.11 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Skt. Pauls Gade i Aarhus C, hvor en bus og en lastbil havde ramt hinanden.

Uheldet var opstået for enden af M.P. Bruuns Gade, da en bus var kommet kørende i sydgående retning og skulle passere mellem to parkerede lastbiler, hvoraf den ene holdt med liften neden.

I den forbindelse ramte bussen lastbilens lift, som umiddelbart blev begyndt løftet, mens bussen passerede, hvormed der skete et sammenstød og en pludselig opbremsning i bussen.

Tre personer blev efterfølgende kørt til kontrol på hospitalet, heriblandt bussens 37-årige mandlige chauffør, men ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med episoden, der blev overværet af flere vidner på stedet.

Foruden politi og ambulancer blev også brandvæsenet tilkaldt for at få ryddet op på vejbanen, da der blandt andet lå knust glas fra bussens ruder. Trafikken blev påvirket i en kortere periode.

En 33-årig mandlig lastbilchauffør blev sigtet i sagen for at have forsaget færdselsuheldet.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.