Bueskydning og mandestrip

KV21
Torsdag 14. oktober 2021 kl. 09:00

Bueskydning og mandestrip

Bueskydning og mandestrip
Af Poul Rubach, Byrådskandidat for Radikale Venstre

Bueskydning og mandestrip

Besynderligt så lidt der skal til, for at den lokale verdenspresse - Amtsavisen og TV2 - trækker overskrifter.

Den måneds lange lokale ordkrig mellem Bjarne Overmark og Louise Brown får nu inddraget en kommunal familiechef Ann Hermansen som del af stridighederne.

Overmark skriver, at Hermansen udviser manglende dømmekraft, og Hermansen føler sig forfulgt af Overmark gennem længere tid.

Louise Brown forlod sin spids kandidatur for Liberal Alliance med en fjendtlig, hård og usund kultur i byrådet - iscenesat af Bjarne Overmark - som begrundelse. Jeg kan og vil ikke tage stilling til påstanden, - dertil er min viden om byrådskulturen for ringe.

Jeg vil derimod til enhver tid forsvare retten til – inden for lovens rammer- at gøre hvad man – i fritiden - har lyst til i vores demokratiske samfund. Om Brown og Hermansen tager til kulturarrangementer som opera, mandestrip, Stand Up show eller "Susie og Leo" koncert er det en fri ret, som ingen skal blande sig i.

Måske Bjarne Overmark har gået til bueskydning, og lært at ramme udenfor skiven. Han har i dette tilfælde vist sine evner i denne disciplin.

Deltag i debatten på Facebook



Deltag i debatten på Randersidag.dk



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.