Budgetpartierne sikrer transport til unge i landdistrikterne.

Debat
Tirsdag 27. april 2021 kl. 09:30

Budgetpartierne sikrer transport til unge i landdistrikterne.

.
På mandagens byrådsmøde har Socialdemokratiet, Det konservative folkeparti, SF og De Radikale frigivet 800.000 kroner til gratis flextur for alle unge der er bosiddende i landdistrikterne, og som er under 21 år.

Budgetpartierne var opmærksomme på i forbindelse med budgetlægningen, at de offentlige transportmuligheder til dele af kommunen kan være begrænsende.

Specielt for unge der er bosiddende i landdistrikterne kan der være begrænsninger for, at kunne deltage i idrætsaktiviteter eller i andre sociale sammenhænge. ”Det er vigtigt at unge i landdistrikterne har samme muligheder som unge i Randers by for, at kunne deltage i de samme sociale aktiviteter.

Vi ser at unge der er bosiddende i landdistrikterne ikke har de samme forudsætninger for, at deltage i forskellige tilbud, som unge i Randers by. Men med frigivelsen af disse midler, sikrer vi nu bedre balance for unge i landdistrikterne.” Siger Anne Hjortshøj (S) ”Med gratis flexture for unge, giver vi de unge i vores landdistrikter mere frihed og flere muligheder.

Det skal også være fedt at være ung på landet i Randers Kommune.” Siger Rosa Lykke Yde (SF) De unge skal op i busserne.

Vi har her med et unge-venligt tiltag, der giver unge mennesket udenfor Randers by bedre mobilitet, og dermed et løft i deres hverdagsliv, udtaler Mogens Nyholm (RV)

Hos Konservative kerer vi os om borgerne i kommunens landdistrikter. De unge der bor i byerne udenfor Randers by skal kunne planlægge et - og deltage i et aktivt fritidsliv, også længere væk fra deres hjem. De skal have gode muligheder for at gå til sport og fritidstilbud. Det får de nu. Siger Daniel Madié (C)


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.