Brug for hjælp til stress og kronisk sygdom, så besøg Landklang i Ejstrup

Randers
Søndag 28. august 2022 kl. 12:00

Brug for hjælp til stress og kronisk sygdom, så besøg Landklang i Ejstrup
Siden sommeren 2019 har det været muligt, at søge hjælp til stress og kronisk sygdom hos Ella Becher i Landklang


Af Carina Kondrup

Brug for hjælp til stress og kronisk sygdom, så besøg Landklang i Ejstrup mellem Randers og Hobro.

Siden sommeren 2019 har det været muligt, at søge hjælp til stress og kronisk sygdom hos Ella Becher i Landklang.

Klinikken ligger i naturskønne omgivelser i Ejstrup mellem Randers og Hobro og er nem, at komme til både fra syd og nord. Her flyttede hun til i 2012 med familien, efter en periode i den sydlige del af Århus.

"Min store passion, for at hjælpe andre er drivkraften i Landklang, - og det at se andre få det bedre fra gang til gang, - og vide at det virker ”det er helt fantastisk” siger Ella Becher.

Flere tusinde kronisk syge har efterhånden besøgt Landklang, i håbet om bedring af stress og kroniske sygdomme. Det være sig psykiske som fysiske sygdomme som angst, depression, ADHD, PTSD, parkinson, diskusprolaps, tinnitus, KOL, diabetes, højt og lavt stofskifte, grå stær, psoriasisgigt, slidgigt, smerter i led og knogler og mange andre sygdomme. Hun fortæller, at det potentielt er muligt, for os at få forløst de følelsesmæssige årsager bag sygdom og få igangsat en regenerering af krop og sind.

Ella Becher startede med, at hjælpe andre efter hun selv igennem en årrække havde søgt hjælp. Hun fik den hjælp hun havde brug for, og hjælper nu andre videre med neuro-immun årsagsbehandling og kvantefysisk afbalancering af kropsfeltet.

Flere fortæller på hjemmesiden om hvordan de har fået det bedre efter blandt andet sygdomme som parkinson, blodprop i hjertet, blodprop i hjernen, stress, gigt, smerter i led og knogler og andre kroniske diagnoser. I starten var der især stor søgning til klinikken med dem som lider af parkinson, i dag er det alle sygdomme, - og fra hele Danmark.

Som kvantehealer fjernbehandler hun efterhånden også rigtig mange som har svært ved, at møde op i klinikken. Det betyder også, at der ringen grænser er med afstanden, - og at flere efterhånden søger hjælp fra udlandet.

Hvad det går ud på kan du finde ud af ved, at besøge hende i Landklang eller deltage i de foredrag som hun afholder rundt om i landet.

Hun afholder foredrag med emnet – ”Der er en årsag bag enhver sygdom” – i hendes egne lokaler i Ejstrup og ude af huset.

I første omgang er det i Orangeriet Elisaholt på Clausholmsvej ved Randers, - og hvor det bærer hen er ikke til at vide. Foredraget i Orangeriet finder sted den torsdag den 15.September kl 18.30.

Det er muligt, at læse mere på hendes hjemmeside og finde ud af hvornår der er foredrag – du finder det på www.landklang.dk

Klinikken finder du tæt ved Afkørsel 38/37 på E45


Ella Becher i de flotte omgivelser ved Orangeriet Elisaholt, hvor hun holder foredrag torsdag den 15.September kl 18.30

Foto: Randersidag.dk





© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.