Borgermøde i Arena Randers om forslag til boligplan

Randers
Mandag 25. juli 2022 kl. 12:00

Borgermøde i Arena Randers om forslag til boligplan
Borupvæget ældreboliger Foto: Randers Kommune


Af Klaus Hansen

Borgermøde om forslag til boligplan

Mandag d. 8. august 2022 afholder Randers Kommune borgermøde om forslaget til boligplan for de kommende ti år på omsorgsområdet.

Nu er det muligt for alle borgere med interesse for pleje- og ældreboliger i Randers Kommune at deltage i borgermøde om boligplanen for perioden 2023 til 2033.

Borgermødet bliver afholdt mandag d. 8. august kl. 16.00-17.30 i Arena Randers. Der er ikke behov for tilmelding, så man kan bare møde op.

Ifølge forslaget til boligplanen er der behov for op imod 500 ekstra plejeboliger, og anbefalingerne omfatter blandt andet, at der opføres nye plejecentre. Derudover er der behov for flere aflastningspladser, og i den sammenhæng er ønsket, at der sker en samling af pladserne for at styrke fagligheden, mens der samtidig bevares få geografisk spredte aflastningspladser.

Randers Byråd har sendt boligplanen for perioden 2023-2033 i høring frem til den 17. august 2022. Høringssvar kan afgives via randers.dk/høringer.


© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.