Børn leger sig cykelsikre i maj med cykelleg

Med deltagelse fra Randers Kommune
Tirsdag 4. maj 2021 kl. 09:00

Børn leger sig cykelsikre i maj med cykelleg
Cyklistforbundet inviterer børnefamilier til at dele sjove cykeløjeblikke i en konkurrence, hvor der er sat en flot, ny børnecykel med tilhørende hjelm på højkant.


.
Cyklistforbundet

Når børn leger på cyklen i børnehaven, er der gevinst at hente i form af cykelfærdigheder, selvværd og fællesskab med de andre børn.

Lige nu leger mere end 14.500 børn fra knapt 400 børnehaver i hele landet med i Cyklistforbundets børnehavekampagne Vi kan Cykle!.

Derhjemme kan børnefamilier være med i konkurrencen om en splinterny børnecykel med tilhørende hjelm.

Cyklistforbundet inviterer børnefamilier til at dele sjove cykeløjeblikke i en konkurrence, hvor der er sat en flot, ny børnecykel med tilhørende hjelm på højkant.

Se Cyklistforbundet.dk/vikancyklefamiliekonkurrencen her

Leg cykelleg derhjemme

Vi kan cykle! kører i 387 børnehaver over hele landet 1-31. maj.

Men cykelleg kan også leges derhjemme. Derfor har Cyklistforbundet samlet inspiration til alle forældre, der ønsker at hjælpe deres barn til at blive en glad og sikker børnecyklist, på cyklistforbundet.dk/foraeldre.

Med en løbecykel kan man så småt gå i gang med cykeltræningen, fra barnet er halvandet - to år, lyder det fra Cyklistforbundet:

- Det er en gave til børnene, når vi voksne lærer børn at cykle. At kunne cykle giver børn både selvværd og frihed, og med cykelleg bliver man hurtigt en glad og sikker børnecyklist, siger børneprojektleder i Cyklistforbundet, Mai-Britt Aagaard Kristensen.

Alle tilmeldte børnehaver får med kampagnen både legekort, plakater, diplomer og sjove overførselstatoveringer.

Tilmeldte børnehaver i Randers kommune:

Børnehaven Dragonvej
Børnehaven Tirsdalen
Børnehuset Bækkestien - Ulvene
Børnehuset Gudenådalen
Børnehuset Harridslev, Skolevænget
Børnehuset Hørhaven
Børnehuset Mælkevejen
Havndal Børneby

FAKTABOKS:

Vind en børnecykel og hjelm til dit barn Cyklistforbundet inviterer børnefamilier til at dele sjove cykeløjeblikke i en konkurrence, hvor der er sat en flot, ny børnecykel med tilhørende hjelm på højkant.

FAKTABOKS: Tre gode cykellege til derhjemme

Kongens efterfølger: Du går eller cykler foran dit barn, og sammen øver I at tage den ene hånd af styret, cykle i zigzag eller bare at cykle meget langsomt. Det er nemlig ikke så let!© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.