Blues og jazz i samme weekend

Randers
Lørdag 21. august 2021 kl. 07:00

Blues og jazz i samme weekend

.
Underværkets scene og musikanlæg bliver flittigt brugt.

I weekenden den 3. og 4. september er der to koncerter.

Fredag den 3. spilles der blues, og lørdag den 4. er der frokostjazz. Det er foreningerne Bluesnight Randers og Jazz Randers, der arrangerer.

Rosedale Bluesband, der er en delvis lokal trio, blev kendt i byen via deres optræden ved Randers City Blues Festival i 2017, og siden er det blevet til mange koncerter i Randers. Det er dog første gang, at Rosedale-bandet optræder på Bluesnights scene. Trioen har udsendt et enkelt album allerede i 2016, men siden har de lavet flere indspilninger bl.a. af egne kompositioner.

Frokostjazz kan byde velkommen til en af dansk jazzmusiks største unge talenter. Det er sangeren og pianisten Emil Otto, der kommer med sin trio. Emil Otto har fået sin undervisning og inspiration fra både England og USA, så han kender jazztraditionerne og historien trods sin ungdom.

Harry Connick Jr. er et af Emil Ottos store forbillederne. Han synger desuden Sinatra-sange og mange andre standardsange. Dygtig på piano og med en stemme, der sammenlignes med Michael Bublé er han i øjeblikket i studiet for at indspille sine første sange, men lørdag 4. september kan man altså opleve det unge talent spille live til frokostjazz




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.