Bistrobanko: Bilka fejrer sommeren med gode præmier

Her & Nu
Lørdag 6. juli 2019 kl. 13:00

Bistrobanko: Bilka fejrer sommeren med gode præmier

Sommer. Det er temaet, når Bilka igen afholder det populære Bistrobanko.

Her har deltagerne mulighed for at vinde præmier, som kan forsøde sommeren.

Onsdag den 24. juli 2019 har landets banko-elskere igen mulighed for at deltage i det familievenlige bankospil, når Bilka afholder Bistrobanko i landets hypermarkeder. Deltagerne har chancen for at vinde en Weber gasgrill, et kuffertsæt eller andre gode præmier. Sidste gang var der rift om pladserne. Bilka anbefaler derfor folk at være klar ved tastaturet, når tilmeldingen åbner fredag den 5. juli kl. 09:00.

"Vi varmer op til vores fødselsdag, som starter den 2. august, med det populære Bistrobanko. Selvom det er midt i sommerferien, vil vi gerne give de danskere, som ikke tager til udlandet nogle gode oplevelser her i Bilka," siger Nicki Stougaard, eventansvarlig i Bilka.Bistrobanko tager afsæt i det klassiske bankospil. Der bliver spillet i alt fem spil i hver Bilka. I hvert af de fem spil er der præmier til både 1 række, 2 rækker og fuld plade. Udover det er der i dette banko sidegevinster til personerne, som sidder til højre og til venstre for vinderen af 1 række i alle fem runder.

Det er gratis at deltage i Bistrobanko og bankopladerne bliver udleveret i Bilka, når deltageren kommer til eventen.

Om Bilkas Bistrobanko
Det er gratis at deltage
Det foregår i hypermarkederne onsdag den 24. juli 2019 kl. 19:00 i Bilka
Tilmeldingen åbner fredag den 5. juli kl. 09:00 på bilka.dk/bistrobanko

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst