Beboere tilbageholdt flasketyv

Mandag 7. januar 2019 kl. 11:02

Beboere tilbageholdt flasketyv
Døgnrapport for Østjyllands Politi mandag den 7. januar 2019.

* En 41-årig mand blev søndag kl. 11.05 opdaget - på fersk gerning - da han forsøgte at stjæle en sæk pantflasker fra et skur på Æblevej i Randers.

De to beboere i huset havde tidligere konstateret, at der var forsvundet flasker og andre ting fra skuret, og da de hørte nogen pusle i haven, reagerede de hurtigt og skyndte sig ud i haven. Her traf de den 41-årige mand, der var på vej væk med en sæk tomme flasker.

De fik fat i ham, og han ventede frivilligt sammen med dem, indtil politiet kom. Overfor patruljen erkendte den 41-årige tyveriet, og han blev anholdt og sigtet på stedet.


Indbrudsmistænkte i retten
* Østjyllands Politi fremstiller i dag to mænd på 28 og 29 år i grundlovsforhør i Retten i Randers. De blev anholdt søndag formiddag og sigtet for et indbrud i Randers og et indbrud i Nordjylland samt for biltyveri og for våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.


Indbrud
* Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds - det ene i Randers kommune:

* Langgade i Randers begået mellem lørdag d. 5/1 kl. 12.00 og søndag d. 6/1 kl. 14.00.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.