Annette Vilhelmsen besøger Randers

Torsdag 7. november 2013 kl. 11:46

Annette Vilhelmsen besøger Randers
På lørdag får SF i Randers besøg af social-, børne- og integrationsminister samt formand for SF Annette Vilhelmsen.
På lørdag får SF i Randers besøg af social-, børne- og integrationsminister samt formand for SF Annette Vilhelmsen.

Efter en lille rundtur i midtbyen, vil man kunne møde hende på Rådhustorvet.

Senere går turen til Nordbyen, hvor hun besøger Park Caféen og hører om Bysekretariatets arbejde med helhedsplanen.

I september i år fremlagde Annette Vilhelmsen regeringens sociale 2020-mål. Med forpligtende sociale mål sætter regeringen en konkret retning for indsatsen over for de dårligst stillede borgere i samfundet. Dette skal sikre, at den hjælp og støtte, der gives, også gør en forskel i disse menneskers tilværelse.

”Vi må ikke miste de mest udsatte mennesker i vores samfund af syne. Det er de børn, der begynder livet med dårlige odds, og det er de voksne, som lever livet på samfundets kant. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi nu har taget skridtet videre og sat helt konkrete sociale mål frem mod 2020 for, hvordan vi bedst muligt hjælper de mennesker, der har allermest brug for det,” siger Annette Vilhelmsen.

I Nordbyen i Randers er Bysekretariatet med til at igangsætte projekter, der kan gøre Nordbyen til et bedre sted at bo. Det er en helhedsorienteret indsats, der skal forbedre vilkårene for de dårligst stillede i et belastet område.

”I SF er vi imponerede over det arbejde, medarbejderne laver i området,” siger Charlotte Broman Mølbæk, spidskandidat og formand for SF i Randers. ”Arbejdet bærer præg af kreativitet, og tager udgangspunkt i de behov og de idéer der opstår. Der arbejdes helhedsorienteret og innovativt. Arbejdet løfter ikke bare nordbyen men giver hele byen flere tilbud.”

Program for Annette Vilhelmsens besøg
10.00 Ankomst til Østervold 22 og rundtur i midtbyen.
10.30 Mød Annette Vilhelmsen og lokale SFere på torvet.
11.30 Besøg på Bysekretariatet, hvor medarbejdere og lokale beboere vil fortælle om den boligsociale indsats.


© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.