Anne Hjortshøj genopstiller til KV21 i Randers Kommune

KV21
Mandag 25. oktober 2021 kl. 12:00

Anne Hjortshøj genopstiller til KV21 i Randers Kommune
Anne Hjortshøj (A) genopstiller til KV21


Af Carina Kondrup

Anne Hjortshøj genopstiller til KV21 i Randers Kommune

16. november 2021 er der valgdag i Danmark. Denne dag skal du igen i stemmeboksen for at stemme på din kandidat til Randers Byråd i de kommende fire år.

Nuværende byrådsmedlem Anne Hjortshøj (A) er klar til endnu en tørn på den lokalpolitiske bane.

Hvad er det bedste, som du (Byrådet) har besluttet, sat igang eller på anden måde haft afgørende indflydelse på siden januar 2018. ? :

Noget af det bedste jeg har været med til er, at få et større fokus på de mange borgere, som bor i landdistrikterne i Randers Kommune igennem en aktiv landdistriktspolitik.

I mange år har landdistrikterne været glemt i en stor kommune, og landdistrikterne tabte tit i den politiske prioritering.

Det er der er blevet lavet om på de sidste fire år blandet andet ved oprettelse af et helt nyt velfærdstilbud i landdistrikterne – sundhedshuset i Havndal. Sundhedshuset i Havndal er en decentralisering af vores sundhedstilbud i Randers Kommune, og det er med til at give fri og lige adgang til sundhed uanset, hvor du bor i Randers Kommune.

Derudover har unge i landdistrikterne nu gratis transport til aktiviteter i Randers by. Unge skal have samme muligheder for aktiviteter, uanset om man bor i Randers by eller i landdistrikterne, og den mulighed har vi nu sikret.

Områdefornyelse er et supervåben i kampen for udviklingen af vores landsbyer. Derfor er jeg også utrolig glad og stolt af, at vi bruger over 15 millioner kroner på at udvikle vores landsbyer. Gjerlev, Havndal, Mellerup og Asferg er nogle af de landsbyer der har fået lavet, eller kan se frem til, at blive udviklet fysisk for flere millioner kroner. Vores landsbyer skal have attraktive landbymiljøer for børnefamilier, unge og seniorer, og det får landsbyerne med massive investeringer igennem områdefornyelse.

Noget af det bedste jeg også har været med til, er helt sikkert også en cykelsti mellem Gjerlev og Øster Tørslev. Det er en cykelsti som borgerne specielt i Gjerlev har ventet på i mange år, og nu er det endelig lykkedes igennem en aktiv landdistriktspolitik. Det giver en sikker skolevej til børnene i Gjerlev og det sikrer at borgerne trygt kan færdes mellem Gjerlev og Øster Tørslev på cykel.

Gratis Psykologhjælp til unge mellem 20 og 25 år er også noget af det bedste, som jeg har været med til at beslutte. Rigtig mange unge har ondt i livet, og det betyder desværre at mange af de unge ikke får taget en uddannelse eller kommer i arbejde, og det forhindrer dem i, at have et socialt liv. Vi skal som velfærdssamfund træde til, når mennesker ikke har det godt, og det gør vi med gratis psykologhjælp så unge kan få hjælp til ikke at skulle have ondt i livet resten af deres liv.

Minimumsnormeringer er også noget af det jeg er utrolig stolt af, det betyder vores yngste børn nu kan få en bedre hverdag fyldt med endnu mere tryghed og kram. Medarbejderne får flere kollegaer til at udføre en af samfundets vigtigste velfærdsopgaver.

Hvorfor genopstiller du - Hvad vil du arbejde for i den kommende periode ??

Listen er lang over, hvad der er blevet opnået og politisk prioriteret. Men vi er langt fra i mål derfor genopstiller jeg til byrådet i Randers Kommune, fordi jeg mener der er brug for en stærk stemme for landdistrikterne og jeg vil kæmpe for, at uanset hvor vi bor i Randers Kommune kan vi have en god og tryg hverdag. Derfor skal vi have en aktiv landdistriktspolitik med bedre balance, nærhed og muligheder for alle.

En aktiv landdistriktspolitik hvor kommunen skal flytte sig for dig – du skal ikke flytte dig for kommunen.

Hvis du mener der er brug for en stærk stemme til at repræsentere dig i byrådet i Randers Kommune, som har energi, viljen, og gåpåmodet så stem på Anne Hjortshøj nr. 6 på liste A.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.