Anholdt og fik bil beslaglagt efter vanvidskørsel

Østjyllandidag
Tirsdag 20. juli 2021 kl. 19:00

Anholdt og fik bil beslaglagt efter vanvidskørsel

.
En 24-årig mand fik mandag aften beslaglagt sin bil på grund af vanvidskørsel, efter han havde forsøgt at køre fra politiet.

En patrulje ville kl. 23.37 foretage en rutinekontrol af den 24-årige bilist, da han kørte på Koldkilde i Elev ved Lystrup.

Men i stedet for at standse, da betjentene satte blinkene til, accelererede han og fortsatte med meget høj hastighed.

Han drejede ind ad Høvej, og i en byzone, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t, kunne den bagvedkørende patruljebil registrere en fart på over det dobbelte.

Kort efter krydset Høvej/Elstedvej mistede den 24-årige kontrollen over sin bil og kørte i grøften og videre ud i en mark.

Her blev han hurtigt anholdt af den patrulje, der havde kørt efter ham hele vejen.

Da den 24-åriges kørsel på grund af de høje hastigheder blev vurderet til at være vanvidskørsel, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

På sædet i hans bil fandt betjentene en bøtte med hash, og den 24-årige virkede også påvirket af stoffer.

Han blev derfor sigtet for narkokørsel og besiddelse af euforiserende stoffer. Derudover blev han sigtet for ikke at have efterkommet politiets anvisninger og for flere færdselsovertrædelser.

Han kom umiddelbart ikke til skade, da hans bil forulykkede.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.