Alternativet og Uffe Elbæk på vej til Ønskeøen?

Mandag 30. maj 2016 kl. 20:44

Alternativet og Uffe Elbæk på vej til Ønskeøen?
Asger Brorsen, Havndal.
LÆSERBREV Af Asger Brorsen, Kløvervænget 7, Havndal.

Uffe Elbæk fra Alternativet proklamerer på partiets årsmøde, at det er tid til ”eksperimenter med vort velfærdssamfund”.

Det løber mig koldt ned ad ryggen – når den slags ord er blevet brugt af venstreorienterede kræfter i fortiden, har det altid betydet, at der efterfølgende var en masse andre mennesker, som pludselig ikke var plads til i det ”nye” samfund. Sædvanligvis nogle, som ikke var enige – forstås.

Partiet opstiller seks kerneværdier. Ord som mod, empati etc. er jo fine nok, men det er en gang indholdsløst øregas. Hvor er et ord som flid blevet af? Det er bl.a. slemme kapitalister, som arbejder hver dag og skaber arbejdspladser, som er den direkte økonomiske årsag til, at Uffe Elbæk overhovedet har et job og et parti at passe. Ikke at Elbæks korte ministertid afslørede megen økonomisk indsigt – tværtimod.

Jeg ville engang imellem ønske, at nogle af de store teoretikere på den outrerede venstrefløj ville prøve at besøge en troende kapitalist som mig.

Min kone og jeg har brugt 10 år på at opbygge en skattebetalende, levedygtig virksomhed med seks ansatte. Vi har i perioder slidt og slæbt og påtaget os store økonomiske risici, men har heldigvis været godt hjulpet af dygtige loyale medarbejdere – den slags ting tæller vist ikke hos Alternativet. Her er man mest interesserede i ”politiske laboratorier”, udfoldelse af personlige drømme etc.

Ja, hvem skal så betale for alt dette bavl, mens der bliver ”teoretiseret på sofaen” med halvlukkede øjne.

Netavisens nye mailadresse: info@randersidag.dk

Danmark har opbygget et fantastisk velfærdssystem. Det kan altid blive bedre, men vi skal ikke til at ”eksperimentere” – dem, der vil det i Alternativet, må selv tage af sted til Uffe Elbæks socialistiske Ønskeø sammen med en rød Peter Pan – for deres egne penge – skabt igennem deres eget arbejde.

Vi vil så fortsætte med at være flittige og betale vor skat og moms med glæde. Jeg vil fortsætte med at glæde mig over, at jeg kan komme på hospitalet eller på aftenskole i et ikke-eksperimenterende demokratisk samfund.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her. Del på sociale medier. Ny mailadresse: info@randersidag.dk


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.