Alle partier bag handleplan om Huset Nyvang

Randers
Mandag 25. januar 2021 kl. 15:00

Alle partier bag handleplan om Huset Nyvang
Arkiv billede


På Byrådsmødet d. 27/1 skal Byrådet i Randers kommune tage stilling til en handleplan, som alle partier i byrådet står bag

Du kan se handleplanen her

Sagsfremstilling

Beboerlisten, Velfærdslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre, har i mail af 8. januar 2021 stillet et forslag, der er gengivet nedenfor. Socialdemokratiet og Det Konservative Folkeparti har samme dag tilsluttet sig som medforslagstillere.

"Kommunaldirektøren tager ansvaret for at der udarbejdes en handleplan, der skal rette op på de alvorlige problemer på Huset Nyvang. Handleplanen skal fremlægges for Randers Byråd på et åbent møde snarest muligt.

Det forventes, at handleplanen indeholder overvejelser om personalesammensætning, den fremtidige ledelse på Huset Nyvang, og om der skal tilknyttes en ekstern bistand.

Der skal i en periode tilføres flere ressourcer til Huset Nyvang, så det sikres, at de ældre får den hjælp og omsorg, de har brug for. Kommunaldirektøren skal i sin handleplan anslå, hvor mange flere ressourcer der er brug for, og foreslå, hvordan det skal finansieres indenfor området.

Andre partier i byrådet er velkomne til at blive medforslagsstiller.

Vi anmoder om, at kommunaldirektørens forslag til handleplan sættes på dagsordenen for byrådets møde den 18. januar 2021. Hvis ikke borgmesteren vil sætte forslaget på dagsordenen for mødet den 18. januar 2021, anmoder forslagsstillerne hermed borgmesteren om at indkalde til et ekstraordinært byrådsmøde snarest muligt."

På byrådsmødet den 18. januar 2021 blev sagen henvist til behandling på et ekstraordinært møde.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.