Alle farver er velkommen

Torsdag 24. januar 2013 kl. 06:31

Alle farver er velkommen
Karsten Ulstrup Kristensen, formand i Randers Konservative Ungdom.
LÆSERBREV Af Karsten Ulstrup Kristensen, formand i Randers Konservative Ungdom.

Tirsdag den 22. januar kunne man læse i BT, at Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) og Socialistisk Folkepartis Ungdom (SFU) ville afvise og tilmed ekskludere deres medlemmer, såfremt de også er medlem af en gul fagforening.

I Konservativ Ungdom har vi stor sympati med de mange unge mennesker, der på den måde bliver afskåret fra at diskutere politik og deltage i sociale arrangementer med andre politisk interesserede unge.

Hos os er man velkommen uanset hvilken fagforening, man er medlem af, også hvis man er medlem af f.eks. 3F – det eneste vi stiller krav om, er, at man ikke er medlem af et andet politisk parti, og det er man jo ikke, hvis man er ekskluderet af DSU eller SFU!

Vores frisind hænger måske sammen med, at vi ikke har nogle sponsoraftaler, hvor der bliver stillet krav til vores politik fra sponsorerne – hverken med fagforeninger, banker eller bryggerier har vi sådanne aftaler.

Vi tager gerne imod bidrag til vores arbejde, men vi bestemmer selv, hvad vi skal mene – vil man ikke som sponsor finde sig i det, må man gå et andet sted hen.

I Konservativ Ungdom stiller vi ikke engang krav om hvilket fodboldhold, man skal holde med, eller hvilken øl man drikker – men vi ser helst, det er Randers FC og Thor!


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.